Keno

A Keno a világ egyik legnépszerűbb játékosa, amelyet minden korosztály játszik az egész világon. A Keno olyan sok játékos vonzott az oka, hogy ötvözi a bingo hagyományos élvezetét a lottó puszta izgalmával. A Kenóval sokkal gyakrabban nyerhet esélyt, mint a lottón, és esélyed van megnyerni néhány online legnagyobb jackpotot egy apró beruházással. Ez egy egyszerű játék, amelyhez nincs szükség valós játékstratégiákra – csak ki kell választania a számát, majd reménykednie kell a nagy győzelemre. A keno játék egy olyan adrenalin-indukáló játék, amely olyan népszerűvé vált, hogy a vezető játékszolgáltatók, mint például a Playtech, a Microgaming, az Amaya, a Sheriff és a Betsoft, hogy csak néhányat említsünk, saját izgalmas Keno játék-variációkat hoztak létre. Ezen felül a weboldalunkon ezeket a ingyenes keno játékokat is játszhatod. Kipróbálhatja ezeket az ingyenes keno játékokat korlátozások vagy korlátozások nélkül, hogy megtalálja azokat a keno játékokat, amelyeket legjobban szeretsz játszani.

Mennyire megbízható az ingyenes Keno online

Amikor egy szárazföldi Keno teremben játszik, a Keno számokat általában számozott golyók generálják, amelyeket véletlenszerűen dobnak ki a Keno gépről. Hasonló módon az online ingyenes keno játékok olyan szoftvert használnak, amely véletlenszám-generátor (RNG) néven ismert, és ezt a játék szolgáltatóink is használják. Ezt a (RNG) szoftvert szigorúan független szabályozók ellenőrzik, és garantálja, hogy a játék szolgáltatók által bemutatott kifizetési szintek igazak legyenek. Ezen túlmenően az összes kaszinóoldal, amelyen azt ajánljuk, hogy az ingyenes Keno-játékok után játszhassunk, szintén megbízhatóak és a hivatalos független játékszabályozók ellenőrizték azokat. Az összes ingyenes keno játékunk azonnal lejátszható a böngészőben anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene letöltenie. És teljes névtelenséggel játszhat, mivel nem követeli meg, hogy regisztráljon és ingyen játszhasson webhelyén.

Hogyan kell játszani a kenójátékot

Az ingyenes keno játékok nagyon könnyű játszani. Általában 1–80-os számú kártyát mutatnak be, és 8 sorba rendezik, mindegyik 10-es számmal. A játékosok szabad kívánságuk és stratégiájuk alapján számot jelölhetnek az ingyenes Keno játékkártyán. A legtöbb online kaszinó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy 10, 12, 15 vagy akár 20 számot jelöljenek meg. A játékosok által kiválasztott számok lesznek azok a számok, amelyekre fogadnak. Miután az ingyenes Keno játékkártyán szereplő számok meg vannak jelölve, a fogadását benyújtottnak tekintik. Ezután megjelennek egy véletlenszerűen generált számok, és ha a játékos megjelöli a számokat, a játékos fizetni fog. Minél több számot fog helyesen kitalálni, annál nagyobb a győzelem.

A különféle Keno jegyek

Számos lehetőség közül választhat, amikor jegyet választ, és ezt az online ingyenes keno játékot játssza. A legegyszerűbb és legegyértelműbb az egyenes jegy, amelyre bármilyen számot megjelölhet, amellyel fogadást szeretne tenni. Legfeljebb 15 számot jelölhet ki egy egyenes jegyen, és jó nyerési esélyekre számíthat. A többjátékos jegy többször is használható, és olyan játékosok számára alkalmas, akik hisznek a nyerő kombinációban, és szeretnének ragaszkodni ehhez egy bizonyos számú játékhoz. A felső és az alsó, illetve a bal vagy a jobb jegy lehetővé teszi, hogy megválaszthassa a jegy melyik felét fogja játszani. A legtöbb online kaszinóban azonban akkor fizetnek, ha több mint 11 számot hív meg, mivel az ilyen típusú jegy lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 40 számot jelöljön meg. Vannak más jegyváltozatok, mint például a Way jegy, az Edge jegy és így tovább.

A megfelelő játék és szoftver kiválasztása

Számos különféle, az eredeti keno játékból származó online ingyenes Keno játék verzió létezik, és egyetlen ingyenes Keno játék verzió sem jobb, mint egy másik, mivel pusztán preferencia – csak ki kell választania az ingyenes Keno játékot vagy azokat a játékokat, amelyek a legjobban élvezik. Például, míg néhány ingyenes kenó játék lehetővé teszi, hogy legfeljebb 15 helyet jelöljön meg, ezek ugyanakkor lehetővé teszik, hogy legfeljebb 10 helyet jelöljön ki. Ez nem csak az Ön által választott és ízléses kérdés, hanem a szabad keno játékstratégia kérdése is, mivel a 7 helyet megjelölt játékos eltérő fizetős asztalokkal fog játszani, mint az a játékos, aki 13 helyet jelölt ki. Ne felejtse el összehasonlítani a különféle szoftverfejlesztők által kínált fizetési táblázatokat, hogy összehasonlítsa a kifizetéshez szükséges helyes találatok minimális számát. Míg néhány ingyenes kenójátékhoz legalább 3 helyes találat szükséges a kifizetéshez, másokhoz 5 vagy akár 7 is szükséges.

A játék történelmi gyökerei

Noha a „keno” szó úgy tűnik, hogy francia vagy akár latin gyökérzettel rendelkezik, a legtöbb kutató azt sugallja, hogy ezt a játékot Kínában fejlesztették ki. Mint ilyen, úgy gondolják, hogy Cheung Leungnek, aki körülbelül 3000 évvel ezelőtt uralkodott a Han-dinasztia, nagyon szüksége volt pénzre. Mivel az embereket már túllépték, és a dinasztia háború alatt állt, Cheung Leung elgondolkodott egy lottó ötletén, hogy pénzt szerezzen a költségvetéshez. Az új lottójáték Keno elnevezést kapott, és számos módosítás után meglehetősen népszerűvé vált Kínában és a világ minden tájáról. Az eredeti játékot 120 kínai karaktergel játszották, és „Kínai lottónak” nevezték. Mint ilyen, ez nem volt megfelelő a nyugati civilizációk számára. Ezért amikor a kínai bevándorlók a játékot az Észak-Amerika partjaira hozták, a kínai karaktereket számot, és teljes mennyiségüket 80-ra csökkentették.

A keno játék modern korszaka

Amikor a szerencsejátékot Nevada-ban legálissá tették, a sorsolásokat még mindig betiltották, és a játékot „versenylovas kenónak” nevezték, hogy versenyautó játéknak, és nem a lottónak tűnjön. Miután a lottókat legalizálták, sok kaszinó váltotta a játék nevét „keno” -ra. Néhány kaszinóban azonban továbbra is megtalálható a „versenylovas keno”. Az internetkorban a játék online lett és az egyik legnépszerűbb ingyenes kaszinó játék online lett, amely a világ minden tájáról elérhetővé tette a játékot. Azonnali keno on-line ugyanolyan pozitív játékélményt, örömet és izgalmat kínál, mint a szárazföldi kaszinókban kínált valódi keno, azon költségek nélkül, amelyek akkor merülnének fel, ha ezt a játékot a szárazföldi kaszinó pénzért.
katalógusa